Soutěž o kosmetické balíčky značky Lirene - www.mezizenami.cz

Soutěž o kosmetické balíčky značky Lirene - www.mezizenami.cz

Lirene je odborníkem na péči o pleť který nabízí účinnou kosmetiku s vysokou evropskou kvalitou za příznivé ceny. Značka nabízí širokou škálu téměř 200 produktů pro péči o obličej a tělo které ideálně odpovídají požadavkům žen různého věku s různými typy pleti. Produkty Lirene jsou zárukou inovace vysoké kvality bezpečnosti a účinnosti a jsou určeny široké skupině zákazníků v první řadě ženám které volí vysoce kvalitní kosmetiku s prokázanou účinností a s příznivou cenou aby si udržely zdravou a krásnou pleť.

Nejnovější řada krémů Lirene Folacin Duo Expert s inovativními komplexy

Folacin = 100% aktivní kyselina listová ve spojení s další účinnou látkou pro daný věk
ProTelomerTM

Stabilizovaná forma kyseliny listové a ProTelomerTM nabízí dvojitou ochranu proti stárnutí pokožky. Komplex Folacin intenzivně stimuluje proces obnovy a účinně bojuje proti vráskám. Formule ProTelomerTM chrání telomery konce lineárních chromozomů DNA aktivuje opravné funkce buněk a pomáhá déle zachovávat mladistvý vzhled pokožky. Toto revoluční řešení působí přímo na buněčné úrovni a zajišťuje tak efektivní péči proti stárnutí pokožky u žen různých věkových kategorií.

Tři z vás můžete vyhrát kosmetický balíček v hodnotě 500 Kč obsahující Ultra intenzivní denní a noční krém proti vráskám Lirene Folacin Duo Expert 40+ a Denní a noční krém proti vráskám s efektem laserového liftingu Lirene Folacin Duo Expert 50+.

Správnou odpověď na soutěžní otázku naleznete na www.lirene.com/cz/.

Soutěž probíhá od 20.dubna. do 4. května 2014.

 

Datum ukončení soutěže: 4.5.2014

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace