Soutěž o přípravky na regeneraci kůže  - www.webozdravi.cz

Soutěž o přípravky na regeneraci kůže - www.webozdravi.cz

Letošní jaro přišlo celkem brzy. Běžně v tuto dobu se příroda teprve probouzí ale letos nám už i sluníčko začíná pomalu ukazovat svojí sílu.

V dnešní době je na to většina lidí připravená. Řeší ochranu pokožky před slunečním zářením celkem v předstihu. Pravidelně se maže vhodným krémem s ochranným faktorem a v mnoha případech použije i jeho dostatečnou vrstvu. Ale co dělat v případě že sílu jarního slunce podceníme a to se negativně projeví na naší pokožce? Pokožka nás začne pálit svědit zarudne a tyto příznaky se můžou projevit až jako sluneční alergie.

V takovém případě jsou vhodné nejen přípravky s vysokými ochrannými UV faktory ale také přírodní přípravky které pokožku zklidní ochrání před možnou infekcí a navodí pocit úlevy. Oblíbené jsou přípravky s extraktem z květu měsíčku lékařského jehož antimikrobiální protizánětlivé a hojivé účinky znaly už naše babičky. Další často používanou rostlinou při ošetřování pokožky je heřmánek pravý který podporuje hojení ran. Dokonalé zklidnění pokožky a zmírnění otoku nám zaručí roztok octanu a vínanu hlinitého v nízkých koncentracích cca 5 % navíc ochraňuje pokožku před negativním vlivem prostředí a tlumí svědivé pocity. Přípravky s tímto obsahem jsou vhodné jak pro pokožku podrážděnou vlivem slunečního záření tak i po poštípání hmyzem nebo pro další typy podráždění nevhodná kosmetika prací prášek….
Floceta
Floceta gel a Floceta sprej


Floceta gel a Floceta sprej je přípravek s kombinací všech těchto účinných látek. Přináší příjemnou úlevu od pálení a bolesti zánětem sužované pokožky zároveň přírodním způsobem posiluje ochrannou bariéru pokožky a podporuje hojení.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.belupo.cz


Tři z vás můžete vyhrát sadu produktů Floceta gel a Floceta sprej.

Soutěž probíhá od 13. do 27. Dubna 2014

 

Datum ukončení soutěže: 27.4.2014

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace