Soutěž o Silidyn Rejuvenate pro vnitřní i vnější krásu - www.mezizenami.cz

Soutěž o Silidyn Rejuvenate pro vnitřní i vnější krásu - www.mezizenami.cz

Chcete mít krásné vlasy nehty a aby ani vás s přibývajícím věkem nebolely Vaše klouby? V současné době se na český trh dostává holandský výrobek Silidyn Rejuvenate který je speciálně vyvinut pro poskytnutí přírodních látek jež jsou důležité pro podporu vnitřního zdraví i vnější krásy.

Silidyn Rejuvenate v sobě obsahuje kyselinu ortho-křemičitou která je nejlépe vstřebatelnou formou křemíku a další účinné látky.

Tyto vitamíny a látky poskytují podporu pro:

udržení pevných kostí
zdravou kůži vlasy a nehty
pojivové tkáně
imunitní systém
antioxidační efekt
buněčná regenerace



Silidyn díky přírodním látkám v něm obsaženým pomáhá zlepšit kvalitu nehtů vlasů pokožky ale i vnitřních tkání jako jsou kosti klouby šlachy a cévy. Důležitost a blahodárné účinky křemíku byly odhaleny teprve nedávno. Přesto již staří Římané znali regenerující a omlazující účinky přírodní vody kterou pili přímo u pramenů ve skalách. Příčinou těchto blahodárných účinků byl právě křemík resp. Kyselina orthokřemičitá jenž se do vody dostává erozí kamene skrz který voda protéká. Kyselina orthokřemičitá je velmi nestabilní záhy polymerizuje a křemík se stává pro tělo nevstřebatelným. Silidyn Rejuvenate obsahuje patentovanou stabilizovanou kyseliny orthokřemičitou kterou je lidské tělo schopno lehce vstřebat a získat tak potřebný křemík.

Blahodárné účinky křemíku spočívají zejména v tom že podporuje tvorbu keratinu a kolagenu základních stavebních látek pro buňky vlasů nehtů kůže a pojivových tkání. Účinek Silidynu se projeví na zlepšení kvality vlasů nehtů kůže ale také pojivových tkání tj. kostí chrupavek šlach kloubů i cév. Samotná tvorba a schopnost vstřebávání křemíku v lidském organismu začíná výrazně klesat během procesu stárnutí a to již po 20. roku věku. Doplnění přísunu křemíku jeho nejlépe vstřebatelnou formou tj. kyselinou orthokřemičitou je tedy možností jak zastavit nebo alespoň výrazně zpomalit proces stárnutí. Účinky Silidynu poznáte na zlepšení kvality Vašich vlasů nehtů i kůže již po několika týdnech užívání těchto kapek. Pro zlepšení pozitivního účinku na Vaše zdraví Silidyn obsahuje další účinné látky: MSM mangan zinek borOPC a selen.

Více informací o těchto látkách a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.silidyn.cz.

Tři z vás můžete vyhrát Silidyn Rejuvenate.


Soutěž probíhá od 13. do 27. dubna 2014.

 

Datum ukončení soutěže: 27.4.2014

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace