Vyhrajte micerální vodu Sensibio H2O od Biodermy - www.webozdravi.cz

Vyhrajte micerální vodu Sensibio H2O od Biodermy - www.webozdravi.cz

Víte že letos slaví narozeniny REVOLUČNÍ OBJEV patentu micelární vody? Ta se v dnešní době stala tak oblíbenou že se každých 8 sekund na světě prodá jeden kus. Také ji používáte?

LABORATOIRE BIODERMA jako první přinesla na trh patent micely a tím pádem i micelární vody. Jako jediná slaví už 23 let na trhu a díky svým zkušenostem spoluprací s lékaři odborníky a výzkumnými centry jako jediná nabízí micelární vody pro každý typ pleti.

Sensibio H20

První dermatologická micelární voda která je v perfektní symbioze s fyziologickými a biologickými vlastnostmi pokožky. Micely neseny vodou zachycují a odstraňují nečistoty na vatový tampón. Díky svému složení nepotřebujete dočišťovat pokožku mlékem. Odlíčíte tak pokožku v jednom kroku! Je vhodná i k odstranění voděodolného make-upu. Její složení je inspirováno kůží pro extra toleranci očního okolí. Obsahuje zklidňující a odlehčené účinné aktivní látky. Sensibio H2O zanechává pokožku čistou sametové hebkou a zklidněnou.


Micelární vody Bioderma zakoupíte exkluzivně v lékárnách. Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.bioderma.com.


Tři z vás můžete vyhrát Micelární vodu Sensibio H2O 250 ml.


Soutěž probíhá od 30. března do 13. dubna 2014.

 

Datum ukončení soutěže: 13.4.2014

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace