Soutěž o vstupenky na veletrh kosmetiky a kadeřnictví Interbeauty Prague 2014 - www.mezizenami.cz

Soutěž o vstupenky na veletrh kosmetiky a kadeřnictví Interbeauty Prague 2014 - www.mezizenami.cz

Zaujala vás naše pozvánka na jarní veletrh kosmetiky a kadeřnictví Interbeauty Prague 2014? Nyní pro vás máme soutěž o vstupenky.

Jarní veletrh kosmetiky a kadeřnictví INTERBEAUTY PRAGUE 2014 proběhne 4. a 5. dubna v historickém Průmyslovém paláci v Holešovicích. enechte si ujít možnost nákupů těch nejmodernějších přípravků které současný trh s krásou nabízí. Organizátorem této úspěšné akce je společnost Incheba Praha.

Profesionální vizážisté z Asociace vizážistů a stylistů ČR Vás zdarma nalíčí ve Střední hale paláce v tak zvaném Make-up pointu.


Vystavovatelé pro vás přichystali celou škálu zkrášlovacích procedur. Přichystán je i dárek pro všechny a to VINYLUX na nehty ZDARMA od tvůrců CND Shellac! Zdarma Vám odborníci z Petra Clinic provedou měření složení těla přístrojem Bodystat který znáte z pořadu „Jste to co jíte'.


Lékaři z kožní kliniky Královské Vinohrady vám tradičně bezplatně dermatoskopem v oblíbeném Stanu proti melanomu vyšetří Vaše mateřská znaménka. Můžete navštívit ordinaci plastického chirurga MUDr. Davida Tomáška který ženám vysvětlí veškeré zákroky o nichž uvažují. Kvalifikovaní lektoři metodiky Stob obezitě Vám poradí jak účinně shodit nadbytečné kilogramy a těšit se můžete i na ochutnávku nutričně vyváženého vynikajícího jídla od firmy Ježkovy krabičky.

Rozhodně doporučujeme přijít i s dětmi. Zatímco se vy necháte hýčkat Vaše děti se vyblbnou v dětském koutku.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.veletrhkosmetiky.cz

Tři z vás můžete vyhrát dvě vstupenky na jarní veletrh Interbeauty Prague 2014.

Vstupenky budou připraveny k vyzvednutí na místě.

Soutěž probíhá od 27. března do 3. dubna 2014.

 

Datum ukončení soutěže: 3.4.2014

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace