A je to tady! Vyhraj atraktivní šátek na krk. - www.Moda4U.cz

A je to tady! Vyhraj atraktivní šátek na krk. - www.Moda4U.cz

A JE TO TADY! NYNÍ MŮŽETE VYHRÁT! SOUTĚŽ TRVÁ OD 15.3. DO 6.4.2014.

VYHRAJTE ATRAKTIVNÍ ŠÁTEK NA KRK. ŠÁTEK JE Z NEJNOVĚJŠÍ KOLEKCE BRITKÉ MÓDNÍ ZNAČKY JARO/LÉTO 2014. NÁDHERNÉ SVĚŽÍ BARVY KTERÉ OŽIVÍ KAŽDÝ OUTFIT. JEMNÝ MÍRNĚ LESKLÝ MATERIÁL DODÁ LUXUSNÍ VZHLED. ROZMĚR ŠÁTKU 100X180 CM.


NÁŠ TIP: NEMUSÍTE UTRÁCET ZA OBLEČENÍ MNOHO. POŘIĎTE SI JEDNODUCHÝ ZÁKLAD KTERÝ OŽIVÍTE ZAJÍMAVÝM ŠÁTKEM ŠPERKEM NEBO KABELKOU A BUDETE KAŽDÝ DEN JINÁ.

LUXUSNÍ ŠÁTEK NA KRK
Chcete vypadat každý den jinak? Nemusíte si kupovat mnoho oblečení. Stačí jednoduchý základ který doladíte krásným šátkem a nový vzhled je na světě. Vyzkoušejte tento nádherný šátek ve svěžích letních tónech a pozornost okolí je zaručena. Rozměr 100x180 cm materiál 100% polyester. Doporučujeme prát odděleně v ruce. Dodáváme v polyethylenovém sáčku. Běžná prodejní cena šátku 590 Kč.

MÓDNÍ DOPLŇKY Z VELKÉ BRITÁNIE
Dámské kabelky šátky šperky a módní doplňky britské módní značky. Tato značka dodává nádherné šperky šátky a kabelky do předních módních butiků. Této sezóně vládnou jemné hedvábné šátky strukturované polyuretanové tašky a barevné šperky.


PROČ BY MĚL VYHRÁT NĚKDO JINÝ? ZÍSKEJTE SVOJI VÝHRU PRÁVĚ VY!

1. Staňte se naším fanouškem na sociální síti. Klikněte vpravo na modrou záložku To se mi líbí. Pokud jste již našimi fanoušky přejděte rovnou k bodu 2. Naše stránky na Facebooku najdete zde: Facebook Moda4U.cz

2. Zjistěte jaké značky je tento šátek a odpověď nám pošlete sem: moda4u@moda4u.cz nápovědu najdete na našich stránkách v sekci SLEVY. Zde nabízíme podobný šátek u kterého zjistíte značku.

V PŘÍPADĚ VÝHRY VÁS BUDEME KONTAKTOVAT MAILEM!
HODNĚ ŠTĚSTÍ VŠEM!

 

Datum ukončení soutěže: 6.4.2014

Kategorie: Oblečení


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace