Soutěž o péči o tu nejcitlivější pokožku v biokvalitě od Logony - www.webozdravi.cz

Soutěž o péči o tu nejcitlivější pokožku v biokvalitě od Logony - www.webozdravi.cz

Extrémně citlivá pokožka reaguje na stresy jako jsou teplotní výkyvy či špatná péče mnohem hůře než pokožka běžně odolná. Hledáte-li pro takovou pokožku vhodnou péči vyzkoušejte řadu PUR od Logony.

Riziko intolerance je v případě řady PUR od značky Logona sníženo na minimum a pravidelně je díky jejímu používání obnovován hydrolipidický film který je tolik potřebný pro ochranu takto citlivé kůže.

V roce 2005 byly produkty řady PUR dokonce otestovány 200 členy německé asociace astmatiků a alergiků DAAB přičemž 78% z nich potvrdilo velmi dobrý až dobrý stav pokožky po používání této řady a více než třetina z nich pozitivně vnímala zlepšení stavu své pokožky která je ve všech směrech problematická.

24hodinový krém na obličej PUR značky Logona

Vyvažuje poměr vody a tuku v pleti. Jemné složení podporuje ochranný kyselý plášť a tím i obranyschopnost pokožky proti negativním vlivům okolního prostředí. Kombinací jojobového oleje oleje z hroznových jadérek a hydratačního přírodního glycerínu se vaše přecitlivělá pleť může vrátit k normálu. Karité máslo a vitamin E ochraňují pleť před předčasným stárnutím.


Vmasírujte malé množství do ještě vlhké a očištěné pleti obličeje krku a dekoltu. Krém získal certifikace BDIH DAAB a velmi dobré hodnocení v německém časopise Ökotest který testuje zdravotní nezávadnost nejrůznějších výrobků. Je bez syntetických barviv konzervantů a ropných derivátů.



Staňte se fanoušky na facebooku a sledujte novinky které na český trh přinášejí značky Logona Sante Fitne Color Erbe aqua bio a Palmea: www.facebook.com/biobeautycz?ref=hl

Více informací a odpověďna soutěžní otázku najdete na www.biobeauty.cz.



Tři z vás můžete vyhrát 24hodinový krém na obličej PUR značky Logon.

 

Datum ukončení soutěže: 16.3.2014

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace