Soutěž o novou multifunkční troubu Whirpool - www.mezizenami.cz

Soutěž o novou multifunkční troubu Whirpool - www.mezizenami.cz

Nová multifunkční mikrovlnná trouba JQ 280 SL v elegantním designu Absolute má elektronické ovládání a objem 30 litrů. Unikátní technologie 6. smysl je u této trouby samozřejmostí - speciální senzor vyhodnotí hmotnost pokrmu a automaticky nastaví správný čas i ostatní parametry přípravy aby byl výsledek vždy perfektní.

Obrázek trouby
Multifunkční mikrovlnná trouba JQ 280 SL v elegantním designu Absolute



Kromě mikrovlnného ohřevu s 3D distribucí mikrovln který zabezpečuje rovnoměrné proudění energie a ohřev disponuje též funkcemi gril či horkovzdušný ohřev. Mezi velmi oblíbené patří též vaření v páře s pomocí této funkce a speciální čtverhranné nádoby pro vaření připravíte snadno a rychle i těstoviny nebo rýži. Vaření v páře patří k nejšetrnějším způsobům přípravy jídla. Není třeba používat žádné další tuky je zachována skvělá chuť i nutriční hodnoty potravin.

Pro pečení je ideální funkce Crisp která zabezpečí upečení pokrmů do křupava shora i odspodu úplně stejně jako při tradičním pečení ale za podstatně kratší čas. Pokrm se při použití funkce Crisp se speciální pánví která je dodávána v rámci příslušenství nevysouší a zůstává šťavnatý.

Díky funkci Bread Defrost si můžete rychle pochutnat na lahodném pečivu které je po rozmrazení stejně měkké a křupavé jako čerstvě upečené. Bread Defrost kombinuje rychlost funkce Jet Defrost pro superrychlé rozmrazování s exkluzivní technologií Crisp™.

Trouba má též speciální nepřilnavou povrchovou úpravu Magic Clean která umožňuje zároveň velmi snadnou údržbu. Není potřeba používat žádné agresivní prostředky vnitřní stěny nových multifunkčních mikrovlnných trub Whirlpool jednoduše a rychle omyjete vlhkou houbičkou.


Více informací o multifunkčních troubách Whirlpool a dalších spotřebičích a odpověď na soutěžní otázku naleznete na www.whirlpool.cz. Odpověď najdete třeba v produktovém listu.



Jeden z vás může získat multifunkční mikrovlnné trouby JQ 280 SL v hodnotě 7 990 Kč.


 

Datum ukončení soutěže: 9.4.2014

Kategorie: Bílá technika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace