Soutěž o sněhové řetězy

Soutěž o sněhové řetězy

eShop www.doplnkynaauto.cz k vám opět přichází se soutěží. Tentokrát se jedná o sněhové řetězy - TEXTILNÍ velikost 605. Vhodné pro rozměry pneu: viz www.doplnkynaauto.cz

Jedná se o jednoduchý návlek na pneumatiku, vyrobený ze speciální umyvatelné textilie s cílem zvyšení přilnavosti pneumatiky při řízená vozidla na náledí nebo na zasněžených silnicích. Hlavní předností oproti řetězům je rychlé a snadné nasazení a sundání. Balení obsahuje skladovací brašnu, 2 ks návleků + dlouhé rukavice proti znečištění oděvu.
Pokud ovšem již máte sněhové řetězy a zajímala by Vás naše nabídka praktických doplňků do auta, neváhejte a navštivte náš eshop na adrese www.doplnkynaauto.cz. Nabízíme plastové vany do kufru, originální typové autokoberce, povinné výbavy, střešní nosič a a boxy, elektro, hagusy atd.. za směšné ceny.



Účastí v soutěži navíc získáte SOUTĚŽNÍ KUPÓN !
Po zodpovězení všech 5ti otázek získáváte slevový kupón na jednorázový nákup v eShopu www.doplnkynaauto.cz se slevou 3%. Platnost soutěžního kupónu je do 29.3.2009.

 

Datum ukončení soutěže: 29.3.2009

Kategorie: Auto & Moto


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace