Soutěž o balíčky neviditelných náplastí na akné - www.mezizenami.cz

Soutěž o balíčky neviditelných náplastí na akné - www.mezizenami.cz

Určitě to znáte. Zarudlý či zanícený pupínek se na tváři objeví bez varování a v nejméně vhodný okamžik. Chcete mít rychle po problému a pleť zase bez chybičky? Vyzkoušejte aktuální hit - neviditelnou hydrokoloidní náplast na akné MiaCare!

Ačkoli je ultratenká a s pletí okamžitě dokonale splyne umí zároveň akné skvěle zakrýt ošetřit a zhojit bez jizvy. A v pohodě na ni můžete nanést i make-up. Zjistěte si více na www.miacare.cz!

„Hydrokoloidní náplast na akné má výborný krycí efekt i léčebný moment. Dochází k uvolnění hnisavého obsahu neštoviček a k jeho vstřebání do náplasti. Použitím náplasti zároveň zajistíte i účinnou ochranu postiženého místa před bakteriální infekcí' vysvětluje renomovaná kožní lékařka docentka Jarmila Rulcová. „Náplast je třeba aplikovat na pupínky a neštovičky až do úplného odhojení zánětlivého projevu. Když náplast po absorpci hnisu zbělá nebo ji máte déle než 12 hodin vyměňte ji za novou' dodává.

Hydrokoloidní takzvané vlhké krytí je nejmodernějším trendem v oblasti rychlejšího
a bezproblémového hojení ran na kůži. Ve vlhkém prostředí se totiž kožní buňky lépe hojí a regenerují. „Hojení zanícených pupínků a neštoviček pod hydrokoloidní náplastí je bez jizvy' zdůrazňuje docentka Rulcová. Samolepicí náplast na akné MiaCare účinkuje díky speciální hydrokoloidní vrstvě rychle a velmi příznivě. Zároveň chrání postižené místo před nečistotami a bakteriemi.

Přidejte se k fanouškům MiaCare na naší stránce na sociální síti Facebook kde také najdete odpověď na soutěžní otázku. Vyhrajte neviditelné náplasti na akné MiaCare aby vás zanícené pupínky a neštovičky už nikdy nezaskočily!


Každý ze tří výherních balíčků obsahuje jednu krabičku s 12 kusy náplastí na den a jednu krabičku s 12 kusy náplastí na noc.

 

Datum ukončení soutěže: 2.3.2014

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace