Soutěžte s Vegallem o balíček mužských vitaminů v ceně 1000 Kč! - www.ezdrav.cz

Soutěžte s Vegallem o balíček mužských vitaminů v ceně 1000 Kč! - www.ezdrav.cz

Soutěžte s námi o balíčky špičkových vitamínů a doplňků stravy od společnosti Vegall zejména o novinku na trhu k udržení plodnosti mužů Fertilan. FERTILAN je doplněk stravy s vhodným složením který udržuje tvorbu spermií a plodnost u mužů. Dvouměsíční kůra nyní zcela zdarma pro první tři výherce!
VÝHRA: 2 X BALENÍ FERTILLAN = DVOUMĚSÍČNÍ KŮRA ZDARMA!
Vlastnosti:

Ještě před 30 lety bylo při potížích páru s početím dítěte téměř automaticky předpokládáno že příčina je s největší pravděpodobností na straně ženy. Ve většině případů tomu tak ve skutečnosti i doopravdy bylo. Podíl mužů na problémech s početím byl minimální. V této době rovněž ještě platily naprosto odlišné normy pro hodnocení kvality spermiogramu oproti těm které platí dnes. Dříve se udávalo že normální koncentrace spermií je 80-120 milionů na mililitr. Nyní můžeme sledovat poměrně rychlý pokles kvality spermií a snižování jejich koncentrace v ejakulátu. Podle dnes platných fyziologických hodnot dle WHO Světová zdravotnická organizace je pro splnění podmínky normálního počtu spermií v mililitru dostačujících již pouze 15 milionů.

Kvalita spermií se celosvětově zhoršuje. Odborníci vycházejí ze skutečnosti že přibližně 40% světové mužské populace má v současné době narušené spermie. V mužské plodnosti hraje kvalita spermií rozhodující roli.

Použití:

FERTILAN je doplněk stravy s vhodným složením který udržuje tvorbu spermií a plodnost u mužů.

FERTILAN je významným zdrojem L-argininu L-karnitinu mateří kašičky maca extraktu vitaminu C kořene ženšenu vitaminu E koenzymu Q10 zinku manganu mědi vitaminu B6 B12 kyseliny listové a selenu. Obsažený selen přispívá k normálníspermatogenezi tvorbě mužských pohlavních buněk-spermií. Spermatogeneze je ovlivňována také pohlavními hormony zejména testosteronem. K udržení jeho normální hladiny přispívá zinek. Zinek také přispívá k normální plodnosti a reprodukci. Kromě tvorby spermií patří k důležitému faktoru ovlivňujícímu mužskou plodnost také psychika. Vitamin C a vitamin B12 přispívají k normální psychické činnosti a k činnosti nervové soustavy.

Soutěž běží od 2.2. 2014 do 6.3. 2014. Pro možnost výhry stačí souhlasit s pravidly soutěže a správně odpovědět na všechny tři otázky. Odpovědi najdete v článcích na webu eZDRAV.cz. Třem vylosovaným výhercům zašleme po skončení soutěže ceny.

 

Datum ukončení soutěže: 6.3.2014

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace