Soutěž o cereální kaše nomina - www.webozdravi.cz

Soutěž o cereální kaše nomina - www.webozdravi.cz

Chcete si po ránu vychutnat chutnou a zdravou snídani? Dopřát ji celé své rodině? A chcete ji mít i rychle připravenou? Pak vyzkoušejte instantní cereální kaše Nomina. Jde o české výrobky které splňují ta nejnáročnější kritéria kvality a jsou označeny nezávislým certifikátem Vím co jím. Některé z kaší jsou navíc bezlepkové takže si je mohou dopřát také alergici na lepek.

Jáhlová pohanková rýžová vícezrnná špaldová a ovesná. Tak přesně tyto druhy instantních cereálních kaší vyrábí a distribuuje na náš trh česká firma Nominal. Při jejich výrobě klade důraz hlavně na kvalitu. Část kaší Nomina je totiž určena pro lidi s alergií nebo intolerancí na lepek a musí proto splňovat ty nejpřísnější normy. „Všechny kaše sou 100 % přírodní bez cukrů aromat barviv nebo konzervantů. Kvalita použitých surovin je u nás na prvním místě proto si část z nich dokonce pěstujeme sami' říká Milan Novák majitel firmy Nominal.

Příprava instantních cereálních kaší Nomina je snadná a rychlá. Směs stačí nasypat do misky zalít teplým mlékem nebo vodou a zamíchat. Vždy přitom máte jistotu že kaše bude chutnat úplně každému. Výrobce totiž přišel s velmi chytrým nápadem. „Kaše Nomina nemají žádnou příchuť. Chceme aby si je mohli lidé dochutit podle toho co mají rádi. Jeden druh kaše tak může mít nepřeberné množství příchutí. Ideální jsou oříšky kousky ovoce med javorový sirup nebo třeba kakao. Fantazii se meze nekladou' vysvětluje Milan Novák.
Pohanková kaše Nomina
Pohanková kaše Nomina



Kaše Nomina jsou pro přípravu snídaní ideální. Vyznačují se příznivým glykemickým indexem jsou lehce stravitelné a mají vysokou nutriční hodnotu. Pokud už se vám na ně sbíhají sliny vězte že instantní cereální kaše Nomina jsou k dostání snadno na e-shopu firmy Nominal nebo ve vybraných obchodech. Jejich seznam a další informace naleznete na webu www.jsemnakasi.cz. Cena jednoho 300 g balení instantní kaše Nomina se pohybuje okolo 40- Kč.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.jsemnakasi.cz


Šest z vás může vyhrát sadu kaší Nomina. Každá obsahuje šest druhů kaší.

 

Datum ukončení soutěže: 19.1.2014

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace