Milý Ježíšku děkuju! - www.vseovitaminud.cz

Milý Ježíšku děkuju! - www.vseovitaminud.cz

Nechce se tomu věřit ale Vánoce jsou již za námi. Věříme že pro vaše děti byly nezapomenutelné a dárky jim náležitě rozzářily oči. Jaký dárek u vás doma udělal největší radost? Poproste vaše děti či vnoučata aby nám nakreslily nejhezčí dárek který jim Ježíšek přinesl. Pět nejvydařenějších obrázků odměníme balíčkem.
Do nového roku je dobrým zvykem si navzájem přát vše nejlepší zejména pak zdraví které je nejdůležitější. Pomozte nejen svým dětem ale i sobě upevnit zdraví a dopřejte si společně pravidelnou denní dávku mléka. Sklenice mléka Lactel obohaceného o vitamin D obsahuje 30 % doporučené denní dávky tohoto velice důležitého vitaminu tedy více než desetinásobek v porovnání s běžnými mléky. A proč je vitamin D tak důležitý? V první řadě posiluje například imunitu dále pak napomáhá vstřebávání vápníku z mléka a tím má velký vliv na pevnost kostí.
Ale zpět k soutěži. Co je potřeba udělat abyste se mohly zúčastnit soutěže? Stačí poslat do 24.1.2014 poštou na adresu www.vseovitaminud.cz Třeboňská 4 140 00 Praha nebo na e-mailovou adresu info@vseovitaminud.cz fotografii obrázku kde vymalujete jaký dárek vám udělal o letošních Vánocích největší radost. Pokud rodiče nebo prarodiče připojí i popisek průběhu očekávání Ježíška a následnou radost z dárku budeme rádi. V pátek 31.1.2014 pak vyhlásíme výsledky a také uveřejníme ty nejhezčí obrázky.

 

Datum ukončení soutěže: 24.1.2014

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace