Dopřejte si zimní relaxaci s konopným mazáním od MedicProgress - www.ezdrav.cz

Dopřejte si zimní relaxaci s konopným mazáním od MedicProgress - www.ezdrav.cz

Soutěžte s námi o balíček konopného mazání od společnosti MedicProgress. Mírně chladivý masážní krém na kůži s 10% konopného oleje s prokrvujícím a relaxačním účinkem na kůži vám zajisté pomůže dopřát si tu pravou relaxaci a uvolnění v zimním období.

Pro první tři výherce je připraven balíček Konopné mazání:

Účinné látky
Konopný olej
Methylsalicylát
Kafr

Konopný olej
je bohatý na esenciální mastné kyseliny vitaminy A B1 B2 B6 C a E fytin používaný v lékařství při léčbě chudokrevnosti a kyselina kanabidiolová se silným baktericidním účinkem. Je také zdrojem důležitých minerálních látek vápníku sodíku fosforu hořčíku draslíku i železa manganu zinku křemíku či platiny. Používá se mimo jiné při léčení neurodermitidy lupénky a jiných chronických chorob kůže. Dále chrání pokožku před vysoušením předčasnou tvorbou vrásek.

Methylsalicylát
je účinný proti podráždění s antiflogistickým proti svědivým a analgetickým bolest tišícím účinkem.

Kafr
má chladivý antiseptický protisvědivý analgetický účinek prokrvuje kůži



Soutěž běží od 21. 12. 2013 do 19.1. 2013. Pro možnost výhry stačí souhlasit s pravidly soutěže a správně odpovědět na všechny tři otázky. Odpovědi najdete na webu www.medicprogress.com. Třem vylosovaným výhercům zašleme po skončení soutěže ceny.

 

Datum ukončení soutěže: 19.1.2014

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace