Soutěž o Videokurz Adobe Photoshop Lightroom - www.chrudimka.cz

Soutěž o Videokurz Adobe Photoshop Lightroom - www.chrudimka.cz

Co je Adobe Photoshop Lightroom?

Adobe Photoshop Lightroom je profesionální software na kompletní správu editaci a publikování fotografií. Nabízí množství unikátních nástrojů které vám pomohou jednou pro vždy udělat ve fotografiích pořádek. Vestavěný editor RAW souborů dokáže pomocí několika snadných kroků vytáhnout z fotografie množství detailů a dosáhnout špičkového výstupu. Jakmile mu jednou přijdete na chuť nebudete ho chtít opustit.

Kdo je autor videokurzu - Petr Bambousek?

Petr Bambousek patří mezi českou špičku wildlife a přírodovědné fotografie. Více než 10 let podniká pravidelné výpravy do tropů kde zvěčňuje fascinující barvy a tvary místní fauny i flóry. Jeho fotografie získaly řadu ocenění na české i mezinárodní scéně. Bližší informace naleznete na webu kde pravidelně publikuje články a fotografie -www.SulaSula.com.

Chcete-li vyhrát Videokurz Adobe Photoshop Lightroom od Petra Bambouska na DVD staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku a odpovězte na soutěžní otázku.

VÝHRA: Videokurz Adobe Lightroom od Petra Bambouska na DVD

 

Datum ukončení soutěže: 17.1.2014

Kategorie: Foto & Video


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace