Zimní rodinné radovánky - www.vseovitaminud.cz

Zimní rodinné radovánky - www.vseovitaminud.cz

I přesto že se prosinec často nese ve znamení stresu a předvánočního shonu pro děti je to kouzelné období plné očekávání z blížících se Vánoc. Tak se na chvíli zastavte a pochlubte se nám jak si s rodinou dokážete užívat zimních radovánek. Nejhezčí zaslané fotografie odměníme balíčkem pro vaše děti.
Myslete na to že i když je venku vtíravá zima neměli byste se vyhýbat venkovním aktivitám. Zvláště pro vaše děti je pohyb na čerstvém vzduchu hodně důležitý. Posilujete imunitu a pokud svítí sluníčko můžete z něj i v zimě získat alespoň trošku vitaminu D. Na rozdíl od léta však získáváme v zimě vitaminu D ze sluníčka opravdu jen minimum. V zimě je totiž sluneční záření daleko méně efektivní a proto je o to důležitější doplňovat vitamin D ze stravy. Nejlepší je zařadit do jídelníčku ryby a mléčné výrobky. Některé potraviny jsou navíc přímo obohacené právě o vitamin D např. mléko Lactel. Ty jsou pro naše zdraví ideální. Mnohem lepší je totiž přirozený zdroj než „tablety'.
A protože my máme pohyb a zimní období rádi chtěli bychom vás poprosit o inspiraci: jak si s vašimi dětmi užíváte zimního času vy? Vyfoťte nám například o adventním víkendu co si vaše rodina představí když se řekne „zimní rodinné radovánky'. Zapojte do soutěže děti a nejlépe celou rodinu foťte a posílejte. Pět nejhezčích a nejoriginálnějších fotografií oceníme balíčkem ve kterém najdete praktický milkshaker barevný bloček s obrázkem kravičky a balení pastelek.
Fotografie posílejte v elektronické podobě na e-mailovou adresu info@vseovitaminud.cz nebo poštou na adresu www.vseovitaminud.cz Třeboňská 4 140 00 Praha. Ale pozor abyste stihli naši uzávěrku která je v pátek 20. 12. 2013 u dopisů rozhoduje datum doručení na uvedenou adresu. O týden později tedy v pátek 27. 12. zde vyhlásíme výsledky a také uveřejníme ty nejhezčí fotografie i s popisky.
Už se těšíme na vaše příspěvky.

 

Datum ukončení soutěže: 20.12.2013

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace