Soutěž o novou kónickou kulmu ProCare Sonic od Philips - www.mezizenami.cz

Soutěž o novou kónickou kulmu ProCare Sonic od Philips - www.mezizenami.cz

Krásné vlasy jsou chloubou každé ženy. Vyjadřují životní styl i módní trendy. Jak ale dosáhnout doma perfektního účesu aniž bychom vlasy zbytečně zatěžovali nebo dokonce poničili?

Andy Uffels kadeřník mezinárodních akcí a umělecký ředitel oddělení péče o vlasy společnosti Philips komentuje: „Kudrliny vlny a nadýchané pružné účesy jsou velkým hitem a tak jsem opravdu nadšený že jsou ženy natolik sebevědomé že si u sebe doma vytvoří styl který vidí na přehlídkovém molu či na své oblíbené celebritě. Dal jsem dohromady několik tipů které pomohou ženám dosáhnout těchto trendy vzhledů. Tipy kroková videa a popisky jsou k dispozici na www.philips.cz/e/pece-o-vlasy/.”


Vytvořte si trendy účes u vás doma a užijte si tento aktuální vlasový trend naplno a bez obav!

Philips představuje novou kónickou kulmou ProCare HP8619 která disponuje válcem jehož jemný sametový povrch Soft Touch poskytuje dokonalou kontrolu a tepelnou ochranu. Ženy tak mohou s jistotou pohodlně a bezpečně upravovat své vlasy a to i na těžko přístupných místech. Tato vrstva zároveň chrání před přímým kontaktem s vyhřívaným válcem prsty uši krk a vlasovou pokožku. To vše bez nutnosti kompromisů ke stylingu.



S kónickou kulmou Philips ProCare HP8619 máte dokonalý přehled a kontrolu doslova nad každým krokem. Jedinečný indikátor upozorní pípnutím jakmile je kulma připravena k použití. Integrovaný LCD displej umožňuje zvolit ideální dobu úpravy pro konkrétní typ vlasů. Stačí vybrat jednu ze tří možností a poté co ovinete vlasy kolem válce stisknout tlačítko. Jakmile se ozve pípnutí neboli signál „hotovo' lokna je upravena. Pro větší bezpečnost nabízí HP8619 funkci automatického vypnutí po 60 minutách.

Přesný postup najdete v našem článku Bezstarostný styling pro vaše lokny a vlny.

Zapojte se do naší soutěže a pokud správně odpovíte máte šanci vyhrát jednu ze tří kónických kulem na vlasy Philips ProCare HP8619.

Nápovědu hledejte na www.philips.cz.

 

Datum ukončení soutěže: 15.12.2013

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace