Nepodceňujte zimu! Vybavte se vitaminy se společností Generica! - www.ezdrav.cz

Nepodceňujte zimu! Vybavte se vitaminy se společností Generica! - www.ezdrav.cz

Soutěžte s námi o balíčky špičkových vitamínů a doplňků stravy od společnosti GENERICA tentokrát zejména o tablety Echinacea Active působí uklidňujícím účinkem pro hrdlo hltan a hlasivky nebo Zinavit 600 přispívající ke správnému fungování imunitního systému v kritických ročních obdobích podzim zima jaro. Připravte se na přicházející zimu s portálem eZDRAV.cz a GENERICOU.
Pro první tři výherce jsou připraveny atraktivní balíčky:

Doplněk Echinacea Active cucavé tablety s citronovo-limetkovou příchutí obsahující extrakt z Echinacey vitamin C a zinek. Extrakt z Echinacea purpurea působí uklidňujícím účinkem pro hrdlo hltan a hlasivky. Vitamín C a zinek přispívají ke správnému fungování imunitního systému což je důležité hlavně v kritických ročních obdobích podzim zima jaro. Vitamín C napomáhá i ke správné tvorbě kolagenu a k správné funkci krevních cév dásní pokožky zubů chrupavek a kostí. Zinek přispívá k udržení zdravých vlasů nehtů a pokožky.

Echinacea/Vitamin C 1000/Zinc - Obsahem balení je 20 šumivých tablet s příchutí tropického ovoce.

Zinavit 600 pomeranč - Přípravek obsahuje tablety s obsahem vitaminu C a zinku na cucání s příchutí pomeranč.


Soutěž běží od 28. 11. 2013 do 29.12. 2013. Pro možnost výhry stačí souhlasit s pravidly soutěže a správně odpovědět na všechny tři otázky. Odpovědi najdete v článcích na webu eZDRAV.cz. Třem vylosovaným výhercům zašleme po skončení soutěže ceny.

 

Datum ukončení soutěže: 29.12.2013

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace