Soutěž o dárkové balíčky Therme Laa  Hotel & Spa****S - www.wellnessnoviny.cz

Soutěž o dárkové balíčky Therme Laa Hotel & Spa****S - www.wellnessnoviny.cz

Ve spolupráci s Therme Laa Hotel & Spa jsme pro vás připravili soutěž o dárkové poukazy pro dvě osoby. Výherce který správně odpoví na soutěžní otázku v pořadí jako 429. získá poukaz na 1x ubytování se snídaní včetně vstupu do lázní Velkého saunového světa a hotelového spa komplexu. Poukaz na celodenní vstup do termálníl lázní a Velkého saunového světa získá autor správně odpovědi která přijde v pořadí jako 815.

Therme Laa Hotel & Spa****S se nachází v blízkosti Národního parku Podyjí hodinku od Brna a necelé dvě a půl hodiny jízdy z Prahy. Komfort a elegance čeká na všechny kteří se rozhodnou pro návštěvu lázeňského resortu v Laa an der Thaya. Hotel nabízí 122 pokojů s balkonem Junior i Senior apartmá v designu bříza či vlašský ořech. Rozlehlost lázeňského resortu umožňuje dokonalý odpočinek a nerušené prostředí pro únik od všedních starostí. Panoramatický Most smyslů vede z hotelu přímo do hotelového spa komplexu s termálními bazény a saunami dále pak do termálních lázní Laa s velkým Saunovým světem a také do zdravotního centra Vitality MED Laa. Zdravotní MED centrum doplňuje nabídku lékařských a terapeutických služeb zaměřených na pohybový aparát které se navzájem doplňují s vyváženou a lehkou GourMED® kuchyní.

 

Datum ukončení soutěže: 5.12.2013

Kategorie: Zážitky & dovolená


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace