Soutěž o krásné Hurvínkovo CD

Soutěž o krásné Hurvínkovo CD

Chceš získat moc krásné CD Hurvínek a Funící Billy? Stačí jen na e-mail redakce zaslat obrázek či vymyšlenou povídku nebo básničku, ve které se bude vyskytovat Hurvínek a jeho rodinka.
Může se jednat o jakýkoliv obrázek na kterém bude Hurvínek, malovat můžete pastelkami, vodovkami, prostě čím Vás napadne. Následně obrázek nascenujte nebo vyfoťte a zašlete na provizorní e-mail veverusak@petan.cz.
Povídku či básničku můžete zaslat jakkoliv dlouhou, stačí klidně i čtyři řádky, hlavní je, aby se v ní opět vyskytoval Hurvínek, povídky a básničky rovněž posílejte na provizorní e-mail veverusak@petan.cz.
Nezapomeňte připojit svoje celé jméno a adresu, abychom Vám v případě Vaší výhry mohli odměnu zaslat. CD Hurvínek a Funící Billy získá jeden výherce, kterého z došlých příspěvků vybere redakce. Svá dílka posílejte nejpozději do 30. 11. 2013.
Spejbl, Hurvínek a Mánička zavedou posluchače do Anglie počátku 20. století. Pan Spejbl, coby gentleman v buřince, vynalezne vysavač, který nazve „funící Billy“. Mimochodem první vysavač si nevysloužil svůj název náhodou – byl tak obrovský, že ho táhl koňský povoz, a vydával tak hrozný zvuk, až plašil koně.

 

Datum ukončení soutěže: 30.11.2013

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace