Soutěž o krásné leporelo

Soutěž o krásné leporelo

Chceš získat moc krásné leporelo Zvířátka ze ZOO? Stačí jen na e-mail redakce zaslat obrázek či básničku, ve které se budou vyskytovat zvířátka, takovou jednu další stránku do leporela.
Může se jednat o obrázek jakéhokoliv zvířátka, malovat můžete pastelkami, vodovkami, prostě čím Vás napadne. Následně obrázek nascenujte nebo vyfoťte a zašlete na provizorní e-mail veverusak@petan.cz. Básničku můžete zaslat jakkoliv dlouhou, stačí klidně i čtyři řádky, hlavní je, aby se v ní vyskytovalo nějaké zvířátko, básničky rovněž posílejte na provizorní e-mail veverusak@petan.cz.
Nezapomeňte připojit svoje celé jméno a adresu, abychom Vám v případě Vaší výhry mohli odměnu zaslat. Jedno leporelo Zvířátka ze ZOO obdrží nejhezčí obrázek a jedno leporelo Zvířátka ze ZOO obdrží nejhezčí básnička. Výherce vybere redakce. Svá dílka posílejte nejpozději do 31. 10. 2013.
Leporelo Zvířátka ze ZOO vzniklo díky spolupráci hudebníka, prozaika a básníka Josefa Pepsona Snětivého a známé autorky obrázků pro děti Lenky Procházkové. Verše, které navzdory své zvukomalebnosti a jednoduchosti nepostrádají vtip a humornou nadsázku, vykouzlí úsměv na dětské tváři tím spíš, že jdou ruku v ruce s obrázky, jež pohodou a radostí ze života přímo dýchají.

 

Datum ukončení soutěže: 31.10.2013

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace