Soutěž o zapůjčení dvou paddleboardů na víkend zdarma

Soutěž o zapůjčení dvou paddleboardů na víkend zdarma

Máte rádi léto a pohyb? Vyzkoušejte paddleboarding! Sportovní aktivitu, která se zrodila v 60. letech na Havajských ostrovech.

Jízda na paddleboardu je skvělá zábava opravdu pro každého. Své o tom ví i řada celebrit, které si své pobyty u vody zpestřují právě jízdou na paddleboardu. Stačí se postavit, vzít do ruky pádlo a jízda začíná!

Kromě toho, že se budete dobře bavit a skvěle se opálíte, můžete si být jisti, že ke slovu se dostanou i vaše svaly. Ty se skvěle protáhnou a díky rovnováze, kterou musíte udržovat, se budou zpevňovat i vaše břišní svaly.

S výběrem místa pro vaši první jízdu nemusíte dlouho otálet. Na paddleboardu se v pohodě svezete na klidné vodě rybníka i jezera. Pokud si trochu pohyb na prkně osvojíte, nemusíte se bát ani klidnějších toků řek nebo vln na moři.

V případě, že vás paddleboarding nadchne, budete se chtít zdokonalit v technice a dát si i nějakou ostřejší jízdu třeba na řece, můžete využít možnosti zúčastnit se hromadného kurzu nebo si pronajmout instruktora. Skvěle Vám poradí v Paddleboardshopu.

Jeden z vás může vyhrát zapůjčení dvou paddleboardů na víkend zdarma.


Nápovědu i další informace najdete na stránkách www.paddleboardshop.cz.

 

Datum ukončení soutěže: 14.8.2013

Kategorie: Zážitky & dovolená


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace