Soutěž o vstupenky na koncert skupiny Tři Sestry

Soutěž o vstupenky na koncert skupiny Tři Sestry

Trvání soutěže: 4. srpna - 15. srpna 2013

Každý den jsou Na kovárně a každý rok jsou v Hlinsku! Ani tato kapela nemůže chybět v desáté sezóně koncertů Léta s Rychtářem. Lou Fanánek Hagen se svojí hudební partičkou válcují česká podia a hospody ještě déle, než si pamatujeme a 16. srpna 2013 se představí i v Hlinsku. Nezaleknou se ani takových výzev jako velká sportovní hala v Praze, kterou s přehledem naplní. Ovšem co je to ve srovnání s hlineckým amfiteátrem s jedinečným publikem a výbornou atmosférou. Modlete se pro partu, pijte sedm piv a jednu zelenou, jezděte autobusem, montujte a udržujte, chtějte být homosexuálem, válčete s Turkem, bacha na hrábě, vzpomínejte na Sahulu a přijďte na koncert. Život je takovej a jinej nebude, hlavně že bude večírek!

Chcete-li vyhrát 2 x 2 vstupenky na koncert skupiny Tři Sestry v Hlinsku v Čechách, staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku a odpovězte na soutěžní otázku.

Své odpovědi zasílejte nejpozději do 15. srpna 2013.

 

Datum ukončení soutěže: 15.8.2013

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace