Vyhrajte lístky na „Noční Live Ranní show“ Evropy 2 s Leošem Marešem v Tipsport areně!

Vyhrajte lístky na „Noční Live Ranní show“ Evropy 2 s Leošem Marešem v Tipsport areně!

Pátek 27. února bude na světovém šampionátu v Liberci hodně nabitý. Krátce po obědě čeká sportovní příznivce lyžování divácky zajímavá štafeta mužů 4x10km ve Vesci, později odpoledne budou na Ještědu skokanské špičky bojovat o titul Mistra světa na můstku HS 134 a večer bude Tipsport arena patřit hvězdám showbyznysu v Ranní show Evropy 2.

Ranní show Evropy 2 live – to je další z lákadel doprovodných programů v průběhu FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování Liberec 2009. Noční Live Ranní show se uskuteční v pátek 27. února od 22:00 hodin v liberecké Tipsport areně. Hvězdy Evropy 2 moderátoři Leoš Mareš, Patrik Hezucký, Lucie Šilhánová a DJ Pavel Cejnar namíchají jistě i pro MS koktejl plný zábavy a dobré muziky tak, jak to umějí jen oni. Ranní show bude patřit celá zakrytá ledová plocha, celá noc a všechny hity. Přijďte se zasmát, pobavit a zatančit si spolu se svými přáteli do liberecké Tipsport areny – jedinečná příležitost protančit celou noc!

 

Datum ukončení soutěže: 26.2.2009

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace