Soutěž o novou společenskou hru Jožin z bažin

Soutěž o novou společenskou hru Jožin z bažin

Nová společenská 3D hra Jožin z bažin vás vtáhne do temných močálů v lese kdesi u Vizovic. Zažijte napínavý hon na obávaného Jožina, který s nastávajícím soumrakem vylézá z bažin, aby přilákal odvážné lovce. Autorem samotného originálního herního principu je Ivan Mládek.

Nová hra Jožin z bažin je určena pro dva až čtyři hráče od pěti let, kteří si na začátku hry rozdělí své role. Jeden se stane Jožinem, který chce stáhnout do bažiny lovce a ostatní se stanou lovci. Jejich úkolem je polapit Jožina a hlavně se nenechat chytit. Za odměnu pak dostanou ruku předsedovy dcery, půl JZD a balík plný peněz.

Napínavá hra je plná zvratů, protože na lovce číhá na 3D herním plánu kromě samotného Jožina i další nebezpečí. Ulovit Jožina není jednoduché, ale vítězný lovec se kromě radosti z výhry může těšit v novém kole na opačnou roli, stane se sám obávaným strašidlem.

Více informací najdete na www.efko.cz

Tři z vás můžete vyhrát novou hru Jožin z bažin.

 

Datum ukončení soutěže: 16.6.2013

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace