Soutěžte se Swis-shop.cz o poukázky v hodnotě 3.000 Kč

Soutěžte se Swis-shop.cz o poukázky v hodnotě 3.000 Kč

Dobrý den,
rádi Vás informujeme o soutěži, kterou u příležitosti závodů Surfing Championship spustil obchod s módou a vybavením na adrenalinové sporty Swis-shop.cz. Cenou jsou poukázky o celkové hodnotě 3.000 Kč.
Co to je Swis-shop.cz?
Swis-shop.cz je specialista na módu a vybavení pro všechny fanoušky adrenalinových sportů, který provozuje Swis Board spol. s r.o. Na jednom místě najdete vybavení jak na typicky městský sport skateboard, tak pro ježdění v přírodě. Nechybí tedy špičková BMX kola, snowboardy ani lyže na freeride a newschool lyžování.
V nabídce Swis-shop.cz má boty oblečení od slavných oblíbených značek jako Roxy, Vans, Quiksilver, Buton, Rockstar, Skullcandy nebo 69Slam a mnohé další. Najdete tu plavky i zimní péřové bundy a nebudete mít tak problém se tu obléknout od hlavy až patě na letní nebo zimní sezónu.
Swis-shop.cz není jen internet!
Jeden z největších a nejstarších internetových obchodů vznikl na dlouholeté tradici kamenného obchodu v Ústí nad Labem, který ostatně vedle prodejny Quiksilver v OC Forum a pobočky v Litoměřicích funguje dodnes.
Swis-shop.cz je významným partnerem větších boardových akcí jako Surfing Championship, Wake Jam nebo Burton spring sessions 2010, dlouhodobě podporuje jezdce na sbowboardech, prknech i kolech i několik hudebních skupin a provozuje veleúspěšnou Snowboardovou kliniku.
Proč nakupovat na Swis-shop.cz?
Výběr z více jak 190 coreových značek z celého světa
Garantuje nejnižší cenu
U nákupu nad 1.790 Kč je doprava zadarmo
Zákazníkům nabízí věrnostní program
Kontakty:
www.swis-shop.cz
www.swis-shop.cz/clanky/surfing-championship
www.swis.tv
Otázky do soutěže:
Kde bude šampionát probíhat?
Kdo se může účastnit?
Odkud pochází Kevin Olsen?
 
Výhra jsou 3 kupóny v hodnotě 1.000 Kč.

 

Datum ukončení soutěže: 24.6.2013

Kategorie: Oblečení


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace