Soutěžte o krokoměr a systém aktivního zdraví, se kterým si můžete pohlídat kalorie a další

Soutěžte o krokoměr a systém aktivního zdraví, se kterým si můžete pohlídat kalorie a další

Myslete na své zdraví s eVito a portálem eZDRAV.cz

Podle posledních statistik je v České republice v současné době více než 800 tisíc pacientů s cukrovkou a více než 43 % dospělé populace trpí vysokým krevním tlakem. Jednou z nejvýhodnějších investic, kterou může člověk pro svou budoucnost udělat, je systém eVito, který umožňuje mít své zdraví pod kontrolou.
Portál eZDRAV.cz pro vás připravil soutěž o tyto jedinečné produkty, které podporují aktivní a zdravý životní styl! Společnost SHERLOG eVito představuje systém moderního zdravotnictví pro 21. století, který se má stát pomocníkem pro monitorování zdravotního stavu a posloužit jako systém včasného varování pro případ, že tělo bude potřebovat odbornou lékařskou péči. Myslete na své zdraví a vyhrajte systém aktivního zdraví eVito spolu s jedinečným krokoměrem!

Soutěž běží od 28.5. 2013 do 30.6.2013. Pro možnost výhry stačí souhlasit s pravidly soutěže a správně odpovědět na všechny tři otázky. Odpovědi najdete v článcích na webu eZDRAV.cz. Třem vylosovaným výhercům zašleme po skončení soutěže ceny.

 

Datum ukončení soutěže: 30.6.2013

Kategorie: Elektronika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace