Soutěž o balíček výrobků Alpro

Soutěž o balíček výrobků Alpro

Sójové výrobky Alpro jsou ideální ingrediencí pro všechny milovníky moderní kuchyně, kvalitních potravin a zdravého životního stylu.


S jejich pomocí lze vykouzlit kompletní odlehčené menu od předkrmu, přes polévku, hlavní jídlo, až po lahodný dezert. Sójové nápoje Alpro, sójová alternativa smetany Alpro Cuisine i sójové dezerty se velmi snadno zakomponují do nejrůznějších receptů a obohatí tak každodenní jídelníček. Se sójou se zkrátka otevírají nové kulinářské obzory.



Vyzkoušejte Steak z lososa s celerovým krémem

Nakrájenou cibuli orestujte na oleji společně s celerem, bramborami (300g) a třemi stroužky česneku. Zalijte Alpro Cuisine (200ml) a Alpro Original (200ml). Přidejte bylinky (například bazalku) a špetku muškátového oříšku. Po vyvaření poloviny tekutiny směs rozmixujte a dochuťte. Lososa opečte na pánvi a servírujte posypaného olivami a piniovými oříšky na lůžku z celerového krému.

O Alpro Cuisine

Sójová alternativa smetany Alpro Cuisine je ideální pro přípravu nejrůznějších smetanových jídel, polévek či omáček. Je ale vhodná i k zapékání. Lze s ní snadno nahradit smetanu, která se obvykle používá do tradičních českých pokrmů, jako je svíčková omáčka nebo kulajda. Alpro Cuisine skvěle chutná také v nejrůznějších obměnách s těstovinami nebo se zapečenými bramborami. Připraví se z ní rovněž vynikající dresink na salát.



Více informací o produktech Alpro a správnou odpověď najdete na www.alpro.com/cz

Tři z vás mohou získat balíček produktů Alpro v hodnotě 500 Kč.


Soutěž probíhá od 19. do 26. května 2013.

 

Datum ukončení soutěže: 26.5.2013

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace