Soutěž o pomocníky na zahradu od Gardeny

Soutěž o pomocníky na zahradu od Gardeny

Pracujete rádi na své zahradě nebo máte balkon plný květin a bylinek? Pro všechny zkušené i méně zručné zahradníky tu máme soutěž o pomocníky od Gardeny.

Jak už jsme si už řekli, zkušení zahradníci nosí rukavice. Pro ně jsou rukavice úplně normální, přirozenou částí oděvu. Udržují jejich ruce čisté a chrání je před možným zraněním. S rukavicemi lze také lépe vykonávat většinu zahradnických prací než bez nich. Zkušenost většinu z nás naučila, že rukavice musí být vysoce kvalitní a na míru pro různé požadavky. Četli jste náš článek Rukavice šité na míru pro každý druh práce na zahradě?

Rukavice na sázení rostlin

GARDENA rukavice na sázení rostlin a pro práci s půdou poskytují speciální ochranu před mnoha náročnými úkoly a tam, kde by mohlo být vlhko. Neklouzavý a vodoodpudivý latexový povrch na dlaních a konečcích prstů umožňuje skvělý úchop během práce. A zároveň, latexová vrstva zajistí, že vaše ruce zůstanou suché a čisté - hlavně při sázení do vlhké půdy. Vyztužené konečky prstů chrání před nečistotami a vlhkem a umožňují jemnou práci s rostlinami a půdou. Pečlivý výběr a elastický pletený materiál zaručuje perfektní tvar, komfort při nošení a prodyšnost. Znamená to, že vaše ruce se nebudou potit!

Nůžky Schnipp Schnapp

Praktické víceúčelové nůžky GARDENA SchnippSchnapp se příjemně používají. Výborně se hodí k použití v kuchyni a na zahradě. Tyto nůžky jsou ideální pro stříhání květin, bylinek, provázků, květinářského drátu, lepenky a plastu. Speciálně broušené čepele z nerezové oceli jsou odolné proti korozi. Praktické: nůžky GARDENA SchnippSchnapp lze mýt v myčce nádobí. Ergonomický design a úchyty s měkkými prvky umožňují pohodlnou manipulaci. Tyto nůžky o celkové délce 180 mm jsou vhodné jak pro leváky, tak pro praváky. Záruční lhůta 25 let garantuje nejvyšší kvalitu. Chcete-li se podívat na další nůžky, které se vám mohou hodit, přečtěte si článek Prořez stromů: základem jsou kvalitní nůžky.

Dámský rýč

GARDENA dámský rýč Terraline ™ je rýč, který zaručuje pohodlnou a bezpečnou práci při rytí, kopání, kypření a přesazování. Extra široká a ergonomicky tvarovaná rukojeť ve tvaru písmene D s prvky z měkčeného plastu především pro pohodlné držení oběma rukama. Rytí je tím mnohem jednodušší. Extra velká stupátka se širokým okrajem umožňují dobré působení síly a snižují riziko zranění při neúmyslném sklouznutí. Další plus dámského rýče Terraline ™ je tlumič nárazů Softec ™, který je velmi šetrný ke kloubům a byl přihlášen k patentování. Zpětný náraz při rytí je snížen, např. když narazíte na kámen nebo na silný kořen. Tvar rukojeti je také ideální: profil rukojeti ve tvaru kapky zajišťuje, že se rukojeť dobře drží a zabraňuje nežádoucímu sklouzávání. Plastová objímka na rukojeti izoluje od chladu, zajišťuje neklouzavou manipulaci a je s příjemná práce. Optimální úhel násady a nástroje garantuje ergonomickou práci. Rýč je vyroben z odolné, tvrzené kvalitní oceli s vysoce kvalitní povrchovou úpravou. Celková délka rýče je 113 cm. Vysoká kvalita znamená dlouhou životnost. To je důvod, proč GARDENA nabízí 10-letou záruku!



Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.gardena.cz


Tři z vás můžete vyhrát popsané pomocníky na zahradu od Gardeny.

 

Datum ukončení soutěže: 26.5.2013

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace