Soutěž o konopnou kosmetiku

Soutěž o konopnou kosmetiku

Chcete podpořit půvab své pleti a navíc jí ještě prospět? Pak si nenechte ujít soutěž o přípravky CutisHelp s výtažky z léčivého konopí.

Na každou pleť působí vlivy vnějšího prostředí, každodenní stres, nedostatečná hydratace anebo kožní choroby. Co s tím? Hledejte pomoc u speciální kosmetiky. Značka CutisHelp je díky dlouholetým zkušenostem v oblasti dermatologie, zejména péče o narušenou a poškozenou pokožku, zárukou vysoké kvality svých produktů.


Například hypoalergenní přípravky SENSI-BASE obsahují extrahovaný konopný olej, mají tedy protizánětlivé, protialergické a regenerační účinky. Přinášejí ochrannou, zklidňující a zkrášlující péči i lidem s ekzémy a lupénkou. Prospějí však jakémukoliv typu pleti.


SENSI-BASE micelární gelová voda
SENSI-BASE micerální gelová voda
SENSI-BASE micerální gelová voda

Odstraňuje nečistoty, lze ji použít i pro citlivou oblast očí. Nevysušuje, na pleti vytváří jemný ochranný a ošetřující film.


SENSI-BASE konopný pleťový krém
SENSI-BASE konopný krém
SENSI-BASE konopný krém

Dodává buňkám potřebnou výživu, čímž obnovuje přirozenou rovnováhu pleti a zlepšuje její celkový stav i vzhled. Krém je lehký, dobře se vstřebává.


Výjimečná je i mast Defekt
Mast Defekt
Mast Defekt

Využijete ji v každé domácnosti na drobná poranění. Aktivní složkou přípravku je patentově chráněný olej extrahovaný ze semen technického konopí, díky němuž dochází k rychlé regeneraci poškozené kůže. Mast navíc zabraňuje vzniku infekcí, jizvy jsou prakticky neznatelné.


Více informací o výrobcích a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.cutishelp.cz


Tři z vás mohou získat balíček produktů CutisHelp.

 

Datum ukončení soutěže: 7.4.2013

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace