Soutěž o trendy náramky od značky Lindex

Soutěž o trendy náramky od značky Lindex

Kolekce Holly & Whyte od značky Lindex pro sezónu jaro/léto 2013 spojuje oblíbený preppy styl s hravými detaily. Vašemu šatníku dodá zcela nový rozměr a jedinečnost!

Najdete v ní ikonické kousky jako klubový blazer, oxfordskou košili nebo sukně, jejichž silueta se inspirovala módou 50. let. Nečekejte ale upjatou klasiku! Kolekce nepostrádá glamour a hravost díky třpytivým akcentům, flitrům a různým typům proužků nebo puntíků, které mezi sebou můžete jednoduše kombinovat.

Náramek Lindex
Náramek Lindex

V barevné paletě nesmí chybět klasická námořnická modrá, bílá, červená nebo trávově zelená. Léto by se ale neobešlo bez výrazných a intenzivních tónů. Co takhle zkusit intenzivní meruňkovou?


S kolekcí Holly & Whyte můžete popustit uzdu své kreativitě a užívat si nepřeberné možnosti stylingu. Pokud míříte na párty, sáhněte po flitrovém topu, který podtrhne váš šarm. Look ve stylu Grace Kellyové zase snadno vytvoříte díky velmi ženským šatů se širokou sukní. Zařaďte do svého šatníku pyžamové kalhoty. K dokonalému vzhledu vám dopomůže výběr doplňků od kabelek až po šperky.

Kupte si 3 kusy oblečení z kolekce Holly & Whyte na www.lindex.com a získáte zdarma překrásnou tašku, která doplní vaši image. Nabídka platí od 18. března, kdy bude zahájen prodej kolekce, do 7. dubna nebo do vyprodání zásob.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.lindex.com

Tři z vás můžete vyhrát trendy náramek od Lindex.

 

Datum ukončení soutěže: 24.3.2013

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace