Vyhrajte vstupenky na rybářský veletrh Petrův zdar!

Vyhrajte vstupenky na rybářský veletrh Petrův zdar!

Společnost AC Expo s.r.o. připravila pro všechny příznivce rybaření a rybářského sportu druhý ročník rybářského veletrhu Petrův zdar, který můžete navštívit ve dnech 26. 2. – 1. 3. 2009 v prostorách Veletržního paláce. Jedná se o jedinečnou událost, jeden z nejúspěšnějších prodejních veletrhů, který si nenechá ujít žádný opravdový příznivec rybářského sportu. Pět z Vás se může těšit na vstupenky pro sebe i svoji drahou polovičku, která se zde určitě nebude nudit!

Také na letošní ročník je totiž připraven bohatý doprovodný program a na své si přijdou i dámy zapálené pro správnou věc! Nejen pro ně je připravena série módních přehlídek, vaření s Milošem Štěpničkou, včetně následné ochutnávky a autogramiády jeho populárních Rybích receptářů, a nebude chybět ani řada odborných přednášek. Návštěvou nás poctí také „první dáma české rybařiny“ Zdena Svejkovská, která se s radostí se všemi přítomnými podělí o své zážitky z cest po Mongolsku, nebudou chybět ani bratři Míkové, kteří se pokusili o světový rekord v nonstop lovu kaprů v Maratónské délce více než 42 dní a splnili tak podmínky pro zápis do Guinessovy knihy rekordů.


Přijměte pozvání na tento svátek všech rybářů: od čtvrtka do soboty (26. 2. – 28. 2. 2009) Vás rádi přivítáme mezi 9.00 až 18.00 hodinou, v neděli (1. 3. 2009) bude veletrh pokračovat od 9.00 do 17.00 hodin.
Místo konání: Veletržní palác, Dukelských hrdinů, Praha 7 - Holešovice

 

Datum ukončení soutěže: 20.2.2009

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace