Soutěž vonný difuzér do auta s vůní Energy

Soutěž vonný difuzér do auta s vůní Energy

Přemýšlíte, jak provonět své auto? Vůně esenciálních olejů může pozitivně ovlivnit naši náladu a chování. Působí na naše tělo a mysl naprosto přirozeným způsobem. Vyměňte syntetické vůně za vonný difuzér s esenciálními oleji. Jednoduše ho zapojíte do autozapalovače.


Esenciální oleje mohou být stimulační, relaxační, nebo kombinovat několik předností zároveň. Stejně jako všechny látky mají tyto silice své charakteristické vlastnosti. Každá silice, esence, nebo balzám je vyroben z kombinace aromatických molekul, které jsou odlišné, vzájemně se doplňují a určují jejich vlastnosti: vůni, barvu a především vliv na naši životní rovnováhu.


Francouzští parfuméři využili princip synergie jednotlivých silic a namíchali jedinečný koktejl blahodárných vůní. Jedno balení vám vystačí na 40 hodin difuse. Rozptyl vůně probíhá v 15ti minutových intervalech difuze a 5 minut přestávky. Difuzér se automaticky vypne po 2 h. a 30 min. Difuzér lze vypnout kdykoli. Vše, co musíte udělat, je stisknout tlačítko ON / OFF.
Vůně Energy

Zůstaňte ve střehu! Povzbuzující a osvěžující vůně, která napomáhá udržet vaši pozornost za volantem, obsahuje grapefruit, limetku, zelenou trávu, jedli, maté, geranium, tymián, muškát, dřevo, ambru, vetiver, dubový mech.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na eshop.vasekuchyne.cz


Tři z vás máte možnost vyhrát Lampe Berger vonný difuzér do auta vůně Energy.

 

Datum ukončení soutěže: 3.3.2013

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace