Soutěž o Lactacyd Femina

Soutěž o Lactacyd Femina

Celoročně se spousta žen potýká s mykózou. Nepříjemné obtíže jako pálení a svědění zevních genitálií a bílý výtok trápí většinu z nás. Mykózy se zpravidla vracejí ženám, které mají problémy s imunitou.

Intimní partie vyžadují speciální péči, aby nedošlo k narušení přirozeného prostředí. Proto je obzvláště důležité používat přípravky se speciálním antibakteriálním složením, nízkým pH a bez přítomnosti mýdlových složek.

Narušení přirozeného prostředí intimních míst může přispívat celkovému oslabení organismu následkem vyčerpání a stresu nebo v období menstruace, těhotenství a šestinedělí, užívání antibiotik, hormonální antikoncepce nebo třeba koupání v bazénech.

Česká gynekologická a porodnická společnost doporučuje klinicky testované a osvědčené přípravky LACTACYD.


Lactacyd femina
Lactacyd femina vlhčené kapesníčky můžete mít stále u sebe


Jsou vhodné pro použití v průběhu celého dne a v jakékoliv situaci. Praktické balení usnadní cestování a umožní vám snadno udržet maximální hygienu kdekoli a kdykoli. Vlhčené ubrousky s optimálním pH 5,2 můžete spolehlivě použít, aniž byste se museli obávat o narušení přirozené mikroflóry intimních míst. Jednotlivě balené kapesníčky jsou ideální do kabelky, takže je můžete mít stále u sebe.

Více informací a soutěžní otázku najdete na www.omega-pharma.cz

Tři z vás můžete vyhrát balené kapesníčky Lactacyd femina.

Soutěž probíhá od 10. do 17. února 2013.

 

Datum ukončení soutěže: 17.2.2013

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace