Vyhrajte lístky na utkání ČR x SRBSKO a nový míč!

Vyhrajte lístky na utkání ČR x SRBSKO a nový míč!

Česká futsalová reprezentace se už za několik dní utká se silným výběrem Srbska! Utkání ČR versus Srbsko proběhne 18. 2. 2013 v Brně a 19. 2. 2013 v Ostravě. Podaří se českým hráčům poprvé v historii porazit jeden z nejlepších evropských týmů? Vyhrajte volné vstupenky a přijďte se podívat na vlastní oči. Podpořte český tým v generálce na kvalifikaci ME 2014.

Chystáte se na utkání ČR x Srbsko? Nenechte si ujít příležitost a soutěžte s námi o vstupenky na toto důležité mezinárodní přátelské dvojutkání a bonus, kterým je nový míč! Jak se můžete zapojit do naší soutěže? Stačí zaslat email se správnou odpovědí na soutěžní otázku a dobře si vše načasovat!!! Každá 30. správná odpověď bude odměněna 2 lístky a soutěžící, v pořadí s 90. správnou odpovědí, získá i BONUS! Pozor, lístků je omezené množství. Pouze deset z Vás můžeme odměnit, takže neváhejte!

Sledujete pečlivě veškeré dění futsalové scény nebo se prostě jen rádi zajímáte o sport? V tom případě ani pro Vás nebude těžké odpovědět na naši soutěžní otázku. Stačí, když nám emailem zašlete odpověď na otázku, kolikrát se tým české futsalové reprezentace střetl se Srbskem.

Soutěžte s námi!

 

Datum ukončení soutěže: 16.2.2013

Kategorie: Sportovní věci


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace