Únor 2013 - Král HK

Únor 2013 - Král HK

Král HK poběží 19 dní. Nejdříve bude spuštěna jednodenní kvalifikační hra, které pokud se zúčastníte, budete mít možnost zapojit se do turnaje. Chcete-li tedy hrát s námi, nezapomeňte si kvalifikaci zahrát a skončit v ní do 20tého místa. Po skončení kvalifikace bude 20 nejlepších hráčů rozděleno do 5ti skupin po čtyřech hráčích. Rozdělení proběhne podle umístění v kvalifikaci.

Ve skupinách si zahraje každý s každým jednu hru, pod tabulkou vždy uvidíte, který den kdo s kým hraje. Po třech hrách budou tabulky vyhodnoceny a z každé skupiny postoupí dále 2 nejlepší. V případě rovnosti bodů, bude o postupujícím rozhodovat skore z poslední soutěžní hry; v případě rovnosti čas jeho nahrání.

Z 10ti postupujících bude utvořena jedna skupina, v níž si opět zahraje každý s každým. Pod tabulkou bude opět hrací plán pro daný den, abyste věděli, kdo je pro daný den Váš soupeř. Po devíti odehraných hrách postoupí 4 nejlepší do semifinále. V případě rovnosti bodů, bude o postupujícím rozhodovat skore z poslední soutěžní hry; v případě rovnosti čas jeho nahrání.

Semifinále i finále se bude hrát na 2 vítězné hry. Výherce finálového kola se stane Králem HK.

 

Datum ukončení soutěže: 24.2.2013

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace