Soutěž o francouzské víno Châteauneuf-du-Pape

Soutěž o francouzské víno Châteauneuf-du-Pape

V redakci Vinařského týdeníku jsme se rozhodli připravit první soutěž v roce 2013. Tentokrát můžete vyhrát jednu lahev, ovšem stojí za to. Do své vinotéky můžete získat francouzské víno Château de la Grande Gardiole Châteauneuf-du-Pape z roku 2008. A jak ho vlastně získat?
Odpovědět na soutěžní otázku a zároveň být odběratelem Vinařského týdeníku (VT), tzn. že e-mail, ze kterého pošlete odpověď, musí být zároveň v databázi odběratelů VT. Registrace i odběr Vinařského týdeníku je zdarma.

Soutěžní otázka:

Kde se lze zaregistrovat k odběru Vinařského týdeníku?
A) Na facebookovém profilu http://www.facebook.com/vinarsky.tydenik
B) Na internetové stránce http://vinarskytydenik.cz/

Své odpovědi posílejte na e-mail redakcevt@4eg.cz.

Do předmětu zprávy je třeba uvést heslo "SOUTĚŽ" a v textu zprávy kromě správné odpovědi na soutěžní otázku napsat svoje jméno, příjmení, adresu bydliště a telefonní kontakt.
Soutěžící berou na vědomí a souhlasí s tím, že jejich jméno, příjmení a místo bydliště budou v případě výhry zveřejněny na internetových stránkách http://www.facebook.com/vinarsky.tydenik a ve Vinařském týdeníku.

Příklad:
Správná odpověď: X
Jan Novák
Soutěžní 5
600 00 Brno
Tel.: 111 111 111

Soutěž probíhá od 31. ledna 2013 do 8. února 2013 do 15 hodin. Ze správných odpovědí vylosujeme jednoho (1) výherce, který získá jednu (1) lahev vína Château de la Grande Gardiole Châteauneuf-du-Pape 2008.
Každý účastník se může soutěže zúčastnit pouze jednou, tzn., že může zaslat pouze jeden (1) e-mail s odpovědí na soutěžní otázku.

Celý herní řád si můžete přečíst na http://www.facebook.com/vinarsky.tydenik.

 

Datum ukončení soutěže: 8.2.2013

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace