Soutěž o vánoční balíčky FA

Soutěž o vánoční balíčky FA

Obchody už se plní lidmi nakupujícími vánoční dárky. Oblíbeným dárečkem zůstávají vánoční balíčky. Tradiční značkou darovanou pod vánoční stromeček je už dlouhou dobu FA.
FA Nutri Skin Intensive Care


Obsahuje intenzivně hydratující sprchový gel a tekuté mýdlo Fa Nutri Skin Intensive Care a pečující deodorant pro ženy, jejichž pokožka si letos o Vánocích žádá intenzivní péči.


Řada deodorantů Fa NutriSkin pro ženy obsahuje výběr vyživujících vitaminů, jako jsou vitaminy E a F, které pokožku chrání. Vitamin E posiluje obranyschopnost pokožky a vytváří na ní ochrannou vrstvu. Vitamin F pak podporuje její přirozenou funkci. Speciální výtažky z olivového oleje tyto vlastnosti podporují a chrání jemnou pokožku v podpaží před poškozením. Další vyživující látky pomáhají zachovat její dokonalou rovnováhu.

Sport Double Power Cool Fresh


Pro ženy, které hledají při sportování tu správnou dávku svěžesti. Vánoční taška obsahuje dva sprchové gely a deodorant ve spreji Fa Sport Double Power a je první kosmetickou řadou s jedinečným dvojím efektem pro aktivní ženy. Nabízí silné antiperspiranty se 72hodinovým účinkem, které při tělesné námaze poskytují ochranu jak před potem, tak i nepříjemným tělesným pachem. Po cvičení pak sprchové gely této řady s izotonickými minerály a taurinem dokonale umyjí a osvěží tělo i vlasy. Díky svému složení pomáhají také uvolňovat svalové napětí. A nakonec přichází pleťové mléko, které díky izotonické péči hydratuje pokožku – nyní poprvé až na 72 hodin.


Deodoranty ve spreji Fa Sport Double Power nabízejí vysoce účinnou technologii a jedinečné složení. Obsahují tzv. duo mikrokapsle, jež absorbují vlhkost a zároveň neutralizují nepříjemný pach.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.cz.fa.com/fa/cz/cs/home.html


Tři z vás můžete vyhrát dva vánoční balíčky od FA.


Soutěž probíhá od 16. prosince 2012 do 6. ledna 2013.

 

Datum ukončení soutěže: 6.1.2013

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace