Soutěž o vánoční balíčky Schwarzkopf & Henkel

Soutěž o vánoční balíčky Schwarzkopf & Henkel

Předvánoční nákupní horečka se pomalu blíží. Pro někoho představuje tohle období opravdovou noční můru. Vybrat ty správné dárky, aniž byste strávili dlouhé hodiny v obchodech a utratili za ně celé jmění, totiž není nic jednoduchého.

Řešení přináší jako každý rok Schwarzkopf & Henkel se svojí širokou nabídkou nádherných vánočních dárkových balíčků. Díky nim bude letos předvánoční nakupování mnohem jednodušší.


V dárkových baleních naleznete luxusní sprchové gely a deodoranty Fa Nutri Skin či Mystic Moments, regenerační šampóny a balzámy z profesionální řady vlasové péče Syoss bez silikonů Repair & Fullness nebo Syoss Volume pro vlasy nejnáročnějších žen, šampony pro rychle se mastící vlasy a bezoplachovou péči ve spreji z nové řady Schauma Cotton Fresh či produkty z řad Gliss Kur Ultimate Repair a Gliss Kur Ultimate Volume, jenž dodají vlasům zdravý vzhled i nadýchaný účes plný nádherného lesku.


Nejprodávanější řada Fa má pro muže i ženy svůdnou nabídku pro pocit svěžesti:


Fa
Fa

Cenově výhodná řada Fa pro ženy – zahrnuje sprchový gel a deodorant ve spreji nebo tělové mléko

Prémiová řada Fa pro ženy

Nutri Skin Intensive Care – obsahuje intenzivně hydratující sprchový gel (250 ml) a tekuté mýdlo (300 ml) Fa Nutri Skin Intensive Care a pečující deodorant (150 ml) pro ženy, jejichž pokožka si letos o Vánocích žádá intenzivní péči.

Vánoční tašky Fa pro ženy – zahrnují dva sprchové gely a deodorant ve spreji v různých variantách:
Schauma
Schauma

Značka Schauma nabízí dvě úžasné dárkové kazety vlasové kosmetiky v cenově výhodné kategorii:

Cotton Fresh – obsahuje šampón (250 ml) a bezoplachovou péči ve spreji (200 ml) Schauma Cotton Fresh s inovačním složením s obsahem bavlny a aloe vera, jež odstraňují nadměrnou mastnotu, pečují o vlasy a jemně působí i na pokožku na hlavě – až 48 hodin dokonalé svěžesti.

Cream & Oil – obsahuje šampón (250 ml) a balzám pro intenzivní péči (200 ml) Schauma Cream & Oil, jež letos o Vánocích poskytnou vlasům dokonalou regenerační péči.
Syoos
Syoos

Značka profesionální vlasové kosmetiky Syoss nabízí jednu cenově výhodnou dárkovou kazetu a dvě luxusní dárkové vánoční tašky za dostupnou cenu, které pomohou o Vánocích udržet okouzlující vzhled jako ze salónu, i když bude u kadeřníka zavřeno:

Syoss bez silikonů Repair & Fullness (cenově výhodná kategorie) – obsahuje regenerační šampón (500 ml) a balzám (500 ml) Syoss bez silikonů Repair & Fullness, jež zajistí vzdušný a lehký účes bez ohledu na typ vlasů i těm nejnáročnějším ženám

Syoss Volume (vánoční taška) – obsahuje šampón (500 ml) a balzám (500 ml) Syoss Volume a lak na vlasy Syoss Volume Lift, jež dodají vlasům potřebný objem a pomohou upravit účes jako od kadeřníka z pohodlí domova

Syoss Color (vánoční taška) – obsahuje šampón (500 ml) a balzám (500 ml) Syoss Color a lak na vlasy Syoss Shine & Hold, které zajistí optimální ochranu barveným vlasům a dodají jim oslňující lesk.


Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.schwarzkopf.cz

Tři z vás můžete vyhrát vánoční balíčky od Schwarzkopf & Henkel.

 

Datum ukončení soutěže: 9.12.2012

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace