Soutěž o nejlepší fotografii s vánoční tématikou o 2 poukázky na fotovybavení v hodnotě 1500 Kč

Soutěž o nejlepší fotografii s vánoční tématikou o 2 poukázky na fotovybavení v hodnotě 1500 Kč

Startujeme novou soutěž, tentokrát zaměřenou na naše fotografy a ilustrátory. Obchodní domy již nahodily vánoční výzdobu – pojďme se tedy i my pomalu naladit do sváteční atmosféry. Nahrávejte na Pixmac obrázky s typicky českou vánoční tématikou a vyhrajte poukázky na fotovybavení v hodnotě 1500 Kč!

Soutěž tentokrát rozdělíme do dvou fází. První výhru získá ten, jehož obrázek vybereme v týmu Pixmac jako nejatraktivnější. Druhá výhra bude udělena v lednu – autorovi obrázku, který do konce prosince získá nejvíce prodejů. Jaké obrázky do soutěže přihlásit? Zajímá nás typicky česká vánoční tématika. České zvyky, cukroví, výzdoba, rodinná pohoda, můžete zapojit i tématiku Mikuláše. Do soutěže nepřijímáme krajinky (ani ty zasněžené), zajímají nás opravdu jen obrázky blízce spojené s Vánocemi. Bližší pravidla:

Obrázky přijímáme od 29.10.2012 do 30.11.2012. Vítěz první fáze bude vyhlášen do 5.12., vítěz druhé fáze pak 5.1.2013.
Snímky musí být nahrány na Pixmac (ne déle než měsíc před začátkem soutěže) a jejich čísla (odkazy) nahlášeny spolu se jménem autora na emailu soutez@pixmac.cz.
Obrázky musí splňovat všechna pravidla pro přijetí na Pixmac – speciálně technickou kvalitu a pokud jsou na nich rozeznatelní lidé, musí být nahrán i dokument Model Release
Obrázky mohou být fotografie nebo ilustrace, ve vektorovém i JPG formátu.
Každý může do soutěže přihlásit až 5 snímků.
Obrázky (s vodoznaky) budou zveřejněny na Facebooku, palcování ale nebude mít vliv na udílení výher.
Hodně štěstí!

 

Datum ukončení soutěže: 30.11.2012

Kategorie: Foto & Video


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace