Soutěž o přírodní produkty proti chřipce a nachlazení

Soutěž o přírodní produkty proti chřipce a nachlazení

Chladné počasí s sebou přináší vyšší výskyt akutních onemocnění horních cest dýchacích, které jsou většinou virového původu.

Viry, se kterými jsme nejčastěji konfrontováni, obvykle vyvolávají typické škrábání v krku či rýmu. Naprosto běžně jsou tyto projevy označovány jako chřipka, byť chřipka je onemocnění nejenom zcela odlišného původu, ale jsou pro něj odlišné i klinické příznaky. Původcem chřipky jsou viry chřipky (r. Influenzavirus A, B nebo C). Nejčastěji je doprovázejí vysoké horečky, zchvácenost, zimnice, třesavka a bolesti kloubů a svalů. Naopak rýma je typická pro výše zmíněné akutní respirační infekce, které jsou bohužel často mylně označovány právě jako chřipka.


Pokud cítíte, že na vás něco leze, můžete vyzkoušet účinné přírodní produkty tibetské medicíny.

Epam 20C

Silný biostimulátor. Celkově posiluje organismus a pomáhá při všech chronických onemocněních. Používá se jako prevence, ale i jako prostředek při léčbě chřipky, zápalu plic, gastritidě, kolitidě, žaludečních vředech a posiluje imunitu. Blahodárně působí na srdce a cévy.


Epam Echinaceová tinktura


Likviduje mnoho různých nebezpečných virů, bakterií, hub a prvoků. Vědecké výzkumy potvrzují účinnost echinacei při velmi silné chřipce. Tinkturu lze aplikovat na lupénku, ekzémy, herpes a drobnější řezné rány.


Více informací a nápovědu na soutěžní otázku najdete na www.lecivyobchod.cz

Tři z vás můžete vyhrát balíček Epam 20C a Echinaceovou tinkturu.

 

Datum ukončení soutěže: 11.11.2012

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace