Soutěž o bioaktivní B-Daddy podporující plodnost mužů

Soutěž o bioaktivní B-Daddy podporující plodnost mužů

Čekáte, až se konečně objeví druhá čárka na těhotenském testu? Se svým problémem nejste zdaleka sama.

Šance otěhotnět přirozenou cestou se v dnešní době snižuje. Důvodem potíží s početím může být psychický stres či nezdravý životní styl. Stále častěji však za to může méně kvalitní sperma.

Proto týmy vědců zkoumaly vliv nedostatku některých látek na tvorbu a kvalitu spermií a na základě toho byl vyvinut zcela nový doplněk stravy Bioaktivní B-Daddy. Tyto příznačně modré kapsle obsahují biologicky aktivní koenzym Q10 a SelenoPrecise, patentované kvasnice s organicky vázaným selenem. Selen je velmi důležitý stopový prvek, který pomáhá k tvorbě normálních, zdravých spermií a chrání jejich genetický kód před poškozením. Koenzym Q10 zase všem buňkám v těle dodává energii, kterou potřebují k tomu, aby překonaly náročnou cestu pochvou ženy k vajíčku.

Takže nevěšte hlavu, dbejte na zdravý životní styl váš i vašeho partnera, kterému můžete navíc pomoct i pořízením tohoto speciálního doplňku stravy. Novinku podporující plodnost mužů Bioaktivní B-Daddy dostanete či objednáte v každé lékárně.
Bližší informace a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.b-daddy.cz.

 

Datum ukončení soutěže: 11.11.2012

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace