Soutěž o ekologické přípravky Claro do myčky

Soutěž o ekologické přípravky Claro do myčky

Fosfáty, které se standardně používají v klasických přípravcích pro mytí v myčce, negativně působí na životní prostředí. Zvýšená hladina fosfátů zhoršuje kvalitu povrchových vod, přispívá k rozvoji zelených organismů, jakými jsou sinice a řasy. Tyto organismy při přemnožení spotřebovávají velké množství kyslíku, který pak nestačí na ostatní procesy probíhající ve vodě. Výsledkem je odumírání vodních organismů, voda je zelenavá a zapáchající. Znečištěná voda se hůře čistí, znečištění může pronikat i do pitné vody a kontaminovat ji a ohrožovat tak naše zdraví.

Seznamte se s novou značkou ekologických přípravků pro mytí nádobí v myčce i v ruce. Claro jsou nové ekologické přípravky pro mytí nádobí bez fosfátů. Značka spojuje vynikající mycí schopnost s šetrností vůči přírodě.

Claro nyní představuje celou řadu ekologických výrobků do myčky. Extrémní mycí síla, která odstraní i připálené zbytky z nádobí, nezanechává kapky na skle a vyleští jej do zářivé čistoty, potěší každého.

Claro tablety vše v jednom

Se speciálním složením jsou šetrné k životnímu prostředí, neobsahují chlór a fosfáty a přesto dosahují maximální čistoty nádobí i bez použití soli a lesku. Chrání sklo, nezanechávají na něm stopy a dodávají lesk nerezovým povrchů. Claro tablety vše v jednom jsou aktivní již při nízkých teplotách, při kterých dokážou odstranit i připáleniny. Tablety jsou baleny v biologicky odbouratelných, ve vodě rozpustných obalech.


Odpověď na otázku a informace o další soutěži o ekologickou myčku naleznete na www.clarocz.cz

 

Datum ukončení soutěže: 14.10.2012

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace