Balíček produktů na ženské potíže

Balíček produktů na ženské potíže

Léto je za námi a podzim přináší nejen chladnější počasí, ale i nejrůznější zdravotní problémy. Co nás ženy nejčastěji trápí?

Většina žen se už setkala s nepříjemným výtokem, případně svěděním. Konvenční léčba čípky jim uleví jen na chvíli a problémy se vrací. Podle filozofie alternativní medicíny je gynekologický zánět zrcadlem celkového dění v těle. Proto je potřeba odstranit příčiny zánětů a nastavit v těle rovnováhu. Tady jsou prostředky přírodní medicíny ,jak rychle a účinně tyto potíže odstranit.


Výrobky tibetské medicíny Epam. Albert Vasiljevič Skvorcov při překladu tibetských traktátů objevil tajnou recepturu na elixír zdraví, který nazval a později patentoval jako energetický produkt-EPAM. Epam harmonizuje přirozenou imunitu člověka. Probouzí ji tak, aby člověk začal sám vzdorovat onemocněním, infekcím atd. Pokud tedy trpíte například neplodností, nepravidelnou menstruací, výtoky, bolestmi ..atd., je třeba zjistit - proč? Co mi tělo říká svou nemocí a co by mu udělalo dobře? Staráme se dostatečně o své tělo? Využili jsme všech přirozených dostupných prostředků? Často sáhneme příliš brzy k antibiotikům a podobným lékům, které sice odstraní potíže, ale spustí jiné negativní procesy v těle. Jsme netrpělivý, už to chceme mít z krku. Tím roztočíme kolotoč oslabení celého organismu.


Jaké jsou tedy alternaticní možnosti?

Tibetský jílový obklad ženský

Efektivně odvádí z těla škodlivé látky, léčí otoky, záněty, bolesti.

Nanáší se na postižené místo (v tomto případě podbřišek) a nechá se 20 minut působit. Jíl vytáhne z vašeho těla škodlivé látky. Pokud není v těle zánět, můžete obklad nahřát.
Epam 12

Skvělý pomocník v léčbě jakýchkoliv chorob reprodukční soustavy od endokrinních tedy hormonálních poruch, neplodnosti, nezhoubných i zhoubných nádorů až po fyziologický průběh těhotenství, porodu, kojení či klimakteria.
Energetická přikrývka

Každé léčení podpoří Energetická přikrývka. Co o ní píše její vynálezce Skvorcov: „Lidé jsou těsně spjatí s energetickou matricí země. S použitím přikrývky se zadržuje matriční energie země propuštěná skrze tělo, a tím se zesiluje“. A ještě jeden efekt – aluminium fixuje energii samotného člověka. Na přikrývce, kterou byl přikryt člověk, se uchovává jeho energetická kopie. Proto musí mít každý člověk svoji energetickou přikrývku. Energetická přikrývka ochraňuje člověka před různými druhy vlnového záření (PC, rádio), má silné léčivé a harmonizační účinky na všechny orgány a systémy organismu.



Tři z vás můžete vyhrát balíček přírodních preparátů Epam na ženské orgány.

 

Datum ukončení soutěže: 7.10.2012

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace