Soutěž o novou vůni Naomi Cambel at Night

Soutěž o novou vůni Naomi Cambel at Night

Naomi Campbell představuje jedinečný symbol ženskosti, smyslnosti a svůdnosti. Díky nové vůni Naomi Campbell At Night, která spojuje tyto tři rozměry do jednoho celku, se i vy můžete ve společnosti cítit opravdovou ženou – sebejistá a svůdná!

Oslnivé spojení příjemně svěžího bergamotu, zelených listů vytvářejících křehké aroma a intenzívní vůně mirabelky, které otevírají vůni, vám zajistí jedinečný pocit ženskosti a svůdnosti. Charismatické aroma přechází v květinové srdce plné svůdného heliotropu obohaceného o hypnotizující jasmín. Kompozici dále doplňuje půvabně ženská vůně pelargónie. Neodolatelná kombinace krémového santalového dřeva s nádechem jemných tonkových bobů tvoří smyslný a tajuplný základ vůně. Tuto kombinaci plnou vášně zjemňují okouzlující tóny vanilky, které vaši pleť obepnou jako nádherný korzet. Buďte tajuplná a smyslná! Staňte se neodolatelnou hvězdou večera!

Více na www.prestigeproducts.cz

 

Datum ukončení soutěže: 30.9.2012

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace