Soutěž o trička Alpine Pro

Soutěž o trička Alpine Pro

Letošní podzimní kolekce ALPINE PRO OUTDOOR přináší pestrost z podzimní palety barev a zároveň maximálně funkční oblečení s vysokými parametry pro maximální požitek z pohybu.

Nevzdávejte se aktivního trávení volného času v přírodě ani během sychravého podzimu! V nové podzimní kolekci ALPINE PRO na vás čeká celá řada nových produktů od funkčního spodního prádla přes druhou vrstvu hřejivých mikin až po nejsilnější vrstvu v podobě bund, které vás ochrání před deštěm a chladem.


Alpine Pro je největší distributor softshellového oblečení, které je oblíbené pro svou lehkost, odolnost vůči vodě i větru a vysokou prodyšnost materiálu. V podzimní kolekci naleznete kromě bund také softshellové vesty, kalhoty, ale i boty. Novinkou pro letošní podzim jsou zateplené, podšité softshellové bundy. Střihy oblečení jsou anatomicky tvarované, mají ergonomicky formované rukávy i kolena a poskytují tak potřebnou volnost pohybu.

Tři z vás můžete vyhrát tričko Alpine Pro.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.alpinepro.cz

 

Datum ukončení soutěže: 23.9.2012

Kategorie: Oblečení


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace