Společnost Linia hledá krásu v mnoha podobách

Společnost Linia hledá krásu v mnoha podobách

Řekla jste si, že je to pouze sen, protože nemáte míry 90-60-90? Právě Vám nabízíme příležitost, jak si svůj sen splnit! Hledáme opravdové ženy! Společnost Linia, přední český výrobce spodního prádla, hledá novou tvář společnosti, která nafotí katalog společnosti Linia spolu s dalšími dvěma fotomodelkami. Zapojte se do soutěže o fotomodelky společnosti Linia od pátku 7. 9. 2012 od 9:00 do pátku 28. 9. 2012 do 20:00. Pokud je Vám od 18 do 35 let, stačí napsat soutěžní email a poslat ho na adresu soutez@linia.cz. Hledáme krásné ženy, které se již nechtějí koukat na vychrtlé slečny. Máte košíčky velikosti C nebo D? Skvělé! Jste pro nás ideální. Brunetky, blondýnky, zrzky i černovlásky, na Vás všechny se těšíme!

Jak se přihlásit do soutěže? Napsat na adresu soutez@linia.cz soutěžní email, který bude obsahovat nejméně dvě fotografie – jednu celého těla v plavkách nebo spodním prádle a jednu portrétovou.
Dále uveďte do emailu následující informace:
Jméno, příjmení
Datum narození
Váha, výška
Velikost podprsenky
Plus cokoli, co máte na srdci – Vaši motivaci...

 

Datum ukončení soutěže: 7.9.2012

Kategorie: Oblečení


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace