Vyhrajte Altermed Leciderm

Vyhrajte Altermed Leciderm

Trápí vás atopický ekzém, lupénka nebo třeba jen extrémně suchá pokožka?

Přípravky altermed Leciderm vás zbaví nepříjemných pocitů a navíc se postarají o hydrataci a výživu pokožky a tím viditelně zlepší její vzhled. Chrání kůži před působením nepříznivých vlivů podporujících její vysušování, dráždění, svědění a záněty.

Altermed Leciderm neobsahují kortikoidy ani PARABENY. Řadu Leciderm doporučuje Společnost psoriatiků a atopických ekzematiků. Důvěřujte i vy prověřené kvalitě.

altermed Leciderm tělový krém

Pro velmi až extrémně suchou pokožku
Altermed Leciderm krém obsahuje více než 50 % lipidů. Je ideální pro ošetření velkých ploch a pro každodenní komfortní péči o celé tělo. Velmi lehce se roztírá a vstřebává, nemastí a nelepí. Je vhodný pro dospělé a děti od 6 měsíců, po konzultaci s lékařem nebo lékárníkem je možné krém používat již od narození. Jako doplněk při silných projevech kožních onemocnění, nebo jako následné ošetření kůže.

altermed Leciderm šampon

Je ideální pro šetrnou péči přecitlivělé pokožky hlavy se sklony k ekzémům a lupence.
Účinné látky jako kyselina salycilová, glycerin, vitamin E a ricinový olej podpoří regeneraci nové pokožky a zároveň vyživí vlasy od kořínků. Díky jemné parfemaci se sníženým množstvím alergenů a sulfátových tenzidů nedochází k podráždění pokožky ani namáhání vlasů. Balení o obsahu 200 ml je k dostání v lékárnách za cenu.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.omega-altermed.eu

Soutěž probíhá od 2. do 9. září 2012.

 

Datum ukončení soutěže: 9.9.2012

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace