Vyhrajte expres 30 kosmetické ošetření

Vyhrajte expres 30 kosmetické ošetření

Šetříte každou minutu a přitom chcete vypadat stále dobře? Pak neváhejte ani vteřinu a zapojte se do soutěže o poukazy na speciální kosmetické ošetření – zvládnete to během půlhodinky, třeba v pauze na oběd.

Luxusní zážitek pro vaši pleť EXPRES 30 nabízí maximální, účinnou a originální péči za minimální čas a dobrou cenu od francouzské značky Reference. Výsledkem takové relaxace pak bude viditelný efekt - svěží a zářivý vzhled.
Srdcem procedury

Je aplikace alginátové masky Reference, která obsahuje blahodárnou kyselinu alginovou, vitamíny a mikroelementy. Co v ní naopak nenajdete? Samozřejmě je bez konzervačních látek a stabilizátorů!

Ošetření EXPRES 30 nabízí tyto účinky:

- vyhlazení vrásek,
- zpevňující liftingový efekt,
- vypnutí ochablých kontur obličeje,
- zvýšení hydratace pleti,
- redukci tvorby kožního mazu.

Když přijdete do Salonu zdraví a krásy, který najdete v ulici Libická 15 v Praze 3 (předem se objednejte na telefonu 776 567 762) nejprve vám jeho majitelka, kosmetička Hanka Bednářová, odstraní make-up. Pak provede lehkou francouzskou masáž s použitím výživné masky. Hned potom nanese alginátovou masku po liniích spodní čelisti a postupuje směrem nahoru až k vlasové pokožce. Okolí oči je ošetřeno zklidňujícím gelovým přípravkem, který obsahuje extrakt ze stromu Boswellia Serrata. Alginátovou, gumovou masku za 10 minut sejme doslova během vteřiny – jediným pohybem. Závěr ošetření se nese ve znamení aplikace zklidňujícího krému a to vše bude trvat slibovaných 30 minut. Ošetření EXPRES 30 stojí 550 Kč.

Tři z vás nyní mají možnost získat poukaz na 1 ošetření EXPRES 30.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.doprejsi.cz.

Soutěž probíhá od 26. srpna do 2. září 2012.

 

Datum ukončení soutěže: 2.9.2012

Kategorie: Peníze & poukázky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace