Vyhrajte Nailexpert

Vyhrajte Nailexpert

Přejete si, aby byly vaše nožky co nejkrásnější v letních sandálcích a na pláži? Bohužel v létě na nás na mnoha místech číhá zvýšené riziko nepříjemného strašáka jménem mykóza nohou. Kdo toto kožní onemocnění někdy zažil na vlastní kůži, ví, že nejde vůbec o nic příjemného. Provází ho zčervenalá, loupající se kůže, svědění, pálení, někdy až bolest.

Jde o infekční onemocnění, kterým trpí v České republice dokonce až čtvrtina populace! Způsobují ho kvasinky, parazitické houby a plísně, nejčastěji dermatofyty, kterým se daří v teple a vlhku. Proto jsou nohy právě ideálním místem pro jejich rozmnožování. Pokud je navíc zavřeme do neprodyšné obuvi, riziko onemocnění zvyšujeme.

Pokud vás trápí mykóza nehtů nebo kůže, máme pro vás řešení. Vaše nehty i pokožka nyní mohou být opět zdravé a krásné už za 14 dnů. Zvolte Nailexpert s rychlým nástupem účinku. Vrátí vašim nehtům zdraví a krásu.
Nailexpert® by Warter sérum.

Zdravotnický prostředek proti mykózám nehtů. Sérum s účinnými látkami se cíleně aplikuje přímo na postižená místa. Stačí pouze dvakrát denně a viditelný efekt se dostaví už po čtyřech týdnech. Přináší okamžitou úlevu od svědění, usnadňuje regeneraci nehtu a zabraňuje šíření mykotické infekce.


Nailexpert® krém

Unikátní řešení mykotických onemocnění kůže rukou i nohou s rychlým nástupem účinku již po 14 dnech. Klinicky prokázáno výrazné zlepšení u 80 procent sledovaných pacientů. Výraznou výhodou je širokospektrální působení proti plísním a bakteriím díky obsahu ichtyolu pale a nanočástic stříbra. Přípravek vytváří na povrchu kůže silikonový ochranný film proti progresi onemocnění. Nailexpert navíc přináší okamžitou úlevu od nepříjemného svědění, které je průvodním jevem mykóz.


Tři z vás můžete vyhrát PACK 2v1 Nailexpert® by Wartner + krém.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.omega-altermed.eu

Soutěž probíhá od 29. července do 5. srpna 2012.

Foto: iStock, Omega-Altermed
29. 7. 2012

 

Datum ukončení soutěže: 5.8.2012

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace